Mijn schetsboek

Marit
de Wolff

– Designer

Hoi, ik ben Marit en huppel al 23 jaren rond op deze aardbol. Ik studeerde Human Resource Management, maar kwam in het laatste jaar tot de conclusie dat ik alleen maar meer afstand nam van alles wat ik echt leuk vond en mezelf niet ontwikkelde op de manier die ik wilde. Ik stopte de studie en besloot alles rigoureus om te gooien.

Ik verhuisde van de een op de andere dag van een Brabants dorpje naar het strand van Scheveningen en ontmoette een hoop nieuwe en inspirerende mensen. Een van deze mensen is mijn liefde van mijn leven. Hem kwam ik de eerste dag dat ik op Scheveningen zat tegen, alsof ik een oude vriend na 10 jaar weer zag, zo voelde het! En sinds die dag zijn we onafscheidelijk en reizen we veel. Hij steunt me in elke beslissing die ik neem en is mijn grootste inspiratiebron.

 

Samen met zijn kracht in ondernemen en mijn passie voor tekenen is WOLFF Designs tot stand gekomen. Een shop die liefde, creativiteit, lef en de wereld wilt samen brengen. Een plek waar passie en werk samenkomen.

De inspiratie voor mijn tekeningen haal ik voornamelijk uit de reizen die we maken en de passie voor interieur in de woonstijlen Scandinavisch en Bohemian. Werken overal ter wereld is wat ik ambieer.

De quote die afgelopen jaar voor mij goed samenvat is: Het enige limiet in het leven ben jezelf.
Ik heb alle excuses om dingen vooral niet te doen aan de kant geschoven, heb geen verwachtingen gesteld aan alles wat ik ondernam en ben compleet gaan leven op gevoel. Dit heeft mij gelukkiger en veel verder gebracht dan ik ooit had durven dromen.

Blablabla…..
Met andere woorden, kijk lekker op je gemakje rond in de shop en laat je inspireren!

Liefs,
Marit

Marit
de Wolff

– Designer

Hoi, ik ben Marit en huppel al 23 jaren rond op deze aardbol. Ik studeerde Human Resource Management, maar kwam in het laatste jaar tot de conclusie dat ik alleen maar meer afstand nam van alles wat ik echt leuk vond en mezelf niet ontwikkelde op de manier die ik wilde. Ik stopte de studie en besloot alles rigoureus om te gooien.

Ik verhuisde van de een op de andere dag van een Brabants dorpje naar het strand van Scheveningen en ontmoette een hoop nieuwe en inspirerende mensen. Een van deze mensen is mijn liefde van mijn leven. Hem kwam ik de eerste dag dat ik op Scheveningen zat tegen, alsof ik een oude vriend na 10 jaar weer zag, zo voelde het! En sinds die dag zijn we onafscheidelijk en reizen we veel. Hij steunt me in elke beslissing die ik neem en is mijn grootste inspiratiebron.

 

Samen met zijn kracht in ondernemen en mijn passie voor tekenen is WOLFF Designs tot stand gekomen. Een shop die liefde, creativiteit, lef en de wereld wilt samen brengen. Een plek waar passie en werk samenkomen.

De inspiratie voor mijn tekeningen haal ik voornamelijk uit de reizen die we maken en de passie voor interieur in de woonstijlen Scandinavisch en Bohemian. Werken overal ter wereld is wat ik ambieer.

De quote die afgelopen jaar voor mij goed samenvat is: Het enige limiet in het leven ben jezelf.
Ik heb alle excuses om dingen vooral niet te doen aan de kant geschoven, heb geen verwachtingen gesteld aan alles wat ik ondernam en ben compleet gaan leven op gevoel. Dit heeft mij gelukkiger en veel verder gebracht dan ik ooit had durven dromen.

Blablabla…..
Met andere woorden, kijk lekker op je gemakje rond in de shop en laat je inspireren!

Liefs,
Marit

Mijn schetsboek

Portfolio

Monty Tribe

Ik verkoop mijn werken wereldwijd, zodoende kwam Monty Tribe ook met mij in contact. Deze lieve vrouw runt een webshop in Australië-Melbourne. Een leuke winkel voor de kleine superhelden en prinsessen.  Ze wilde graag wat exclusieve designs in haar webshop, dus heb ik voor haar een hert, een beer en een vos getekend. Hoe leuk dat iemand aan de andere kant van de wereld geïnspireerd raakt door mijn werken! Neem ook eens een kijkje in haar mooie webwinkel!

Ollie & Coco

Ollie & Coco, een mooie webshop voor kinderen en decoratie voor in huis, vond dat het tijd werd om hun logo eens op te frissen. Super leuk dat zij mij daarvoor benaderde! Via wat contact heen en weer van Nederland naar Australië en terug, is dit mooie ontwerp tot stand gekomen en zijn alle producten voorzien van een logo gemaakt door WOLFF Designs!
.

Geluk in een Doosje

Lieve creatieve Marloes vroeg mij of ik mee wilde doen aan de augustus editie ”Indian Summer” van Geluk in een doosje. De manier waarop zij nieuwe ontwerpers en ondernemers presenteert vind ik geweldig! Dus een van mijn ontwerpen en nog minimaal 7 leuke cadeautjes van anderen, vind je deze maand terug in een mooi aangekleed doosje op je deurmat!
Interesse? Kijk snel op gelukineendoosje.com want ze gaan hard!

Pronto Wonen

Ontwerp-opdracht  van houten kaarten.

Verkoop in geselecteerde winkels:
Heerlen
Eindhoven
Uden
Breda
Den Bosch
Nijmegen

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Bedrijfsgegevens (voor aanvraag van een prijslijst bedrijfsnaam, kvk en telefoonnummer verplicht)

Uw bericht

Laat zien dat je geen robot bent:
captcha

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.